Jump menu

Main content |  back to top

Objave za javnost in medije

Shell Berchem - črpalka presežkov

Po obsežnih obnovitvenih delih, smo v Luxemburgu – Berchem, odprli največjo črpalko na svetu. Namen je bil izboljšati uporabniško izkušnjo; s čimer Shell postavlja udobje voznikov na prvo mesto.
Shell Berchem  - črpalka presežkov

Črpalka Shell Berchem razpolaga s 24 Dizel in 24 AdBlue točilnimi mesti za tovornjake, ter 27 za osebna vozila. Nahaja se na E25 / A3 proti Luksemburgu in Belgiji (GPS Pozicija: 6°7'7"E, 49°32'29"N).

Inovacija

Črpalka ponuja širši vhod in inovativen sistem super-hitre oskrbe z gorivom, ki omogoča uporabnikom krajši čas točenja. Ta edinstven sistem (voznik le enkrat potegne s svojo kartico in tako lahko toči gorivo v vse svoje rezervoarje hkrati) omogoča, da napolnite svoj rezervoar skoraj dvakrat hitreje! Neverjetna storitev, ki prihrani dragoceni čas za voznike!

Poleg tega je na vsakem polnilnem mestu nameščen nov interaktiven in večjezični zaslon (v 13 jezikih), s katerim posredujemo pomembne informacije, kot so najnovejše vremenske in prometne informacije ter promocije.

Ker je vaša varnost je pomembna za nas

Na črpalki je nameščena izboljšana varnostna oprema, ki nudi še večjo varnost in zaščito. Skupaj s partnerjem Big Brother zagotavljamo prvovrsten sistem za nadzor. Vsaka postaja tovornjaka je opremljena z novo visoko ločljivo kamero; prav tako plačilni terminali.

Posebna ponudba za kamioniste

Prenovljena stavba vas vabi s prestižnimi blagovnimi znamkami, kot so Starbucks, McDonalds in deli2go. Ker se zavzemamo za dobrobit voznikov, Shell ponuja voznikom tovornjakov, ki natočijo več kot 500L goriva, brezplačno kavo, prost dostop do razkošnih stranišč in tuša (2theloo), kakor tudi do 50% nižje cene na menije deli2go ali McDonald Big Mac (Meni za 4,95 €!)

Shell Berchem toilet and showers

Veselimo se vašega obiska v Shell Berchem!

Orodja strani